donderdag 21 juni 2018

VISITE

Foto: KLM ballon voor de aankomsthal op Schiphol

Gisteren kwam dochter en kleindochter aan op Schiphol. Ze wonen in Botswana, waren eerst op visite bij schoonouders in Schotland en nu waren wij aan de beurt voor een bezoekje.

Het plan was dat Jomme mee zou gaan, maar door een vergadering van het baasje die hij net wel of net niet zouden redden bij thuiskomst werd besloten dat ik naar Schiphol zou rijden en Jomme bij het baasje zou blijven. De dag ervoor nog even de regels uitgelegd met wandelen ed. en alles zou goed komen.....

Jomme vond het vreemd dat ik er niet was, had geen zin in wandelen, ondertussen waren de kippen voor het eerst echt de hort op en moesten aan de overkant van de weg langs de sloot weer terug gedreven worden naar hun eigen tuin!

Maar goed, dochter opgehaald, kleinkind bewonderd die ik alweer een half jaar niet had gezien, ondertussen zoon die opgeroepen was even een knuffel gegeven voordat hij weer moest vliegen en weer ruim 2 uur terug in de auto naar huis.

Jomme was enthousiast met zoveel mensen om zich heen. Kleindochter werd meerdere malen bijna of omver gelopen....Speelgoed is nergens veilig, hondenspeelgoed is interessant….. de vliegtuig ballon met een koordje is ook wel heel leuk om te stelen en dan snel mee weg te rennen, dan slingert er weer een schoen, een slab, een sok....kortom een drukte van jewelste!

Oei das wel super moeilijk, een pup en een peuter!
Hoop dat ze snel wennen aan elkaar.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten