vrijdag 29 juni 2018

3 HOEKTANDEN

Foto: collage van Jomme met verband van infuus op poot
en getrokken hoektand.

In de fietskar breng ik Jomme 's morgens iets na 8.30 naar de dierenarts. Je hoektand zal vandaag onder narcose getrokken worden.

Voor ons staat een oudere dame bij de balie, haar netjes in een vlecht en opgemaakt met een poes in haar armen. Echtgenoot en volwassen dochter staan naast haar en een (amateur/ of ingehuurde?) fotograaf die foto's staat te nemen. De kat moet voor een gebits reiniging en de hele behandeling moet en zal vast gelegd worden....
He he eindelijk zijn ze de deur uit met de nodige beloftes dat ze gebeld zullen worden ed als de ingreep beginnen zal en zijn wij aan de beurt!
Jomme afgegeven, we zouden hem tussen 14.00 3n 16.00 weer op kunnen komen halen.
Arme Jomme maar wij waren onverwachts een dagje vrij!

Eerst naar het strand geweest om met kleindochter pootje te baden ('t is prachtig weer de laatste tijd) Jomme mag nog niet naar het strand volgens zijn 'handleiding'.
Daarna de keuken in om een BBQ voor te bereiden van onze fotoclub die die avond bij ons in de tuin gehouden zou worden.....zeeën van tijd dacht ik maar rond 12.30 al een telefoontje dat ik Jomme op mocht halen!

Op de fiets en met een volle kar en uitgetrokken hoektand weer naar huis....

Fijn om je weer terug thuis te hebben al had ik die paar vrije uurtjes zonder dat we je in de gaten moeten houden, speelgoed veilig moeten stellen van de peuter en kippen beschermen best wel goed kunnen gebruiken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten